Az egyik legfontosabb az ingatlanos / ingatlanfejlesztő szakmában, hogy a megbízó teljesen tisztába legyen azzal, hogy ki az a szakember akihez fordul, akire rábízhatja magát és persze az egyik legféltettebb dolgát, azaz a vagyonát. Így, ezzel a rövid bemutatkozással, remélem bizalmat keltek azokban a jövendőbeli megbízóimban is, akik még nem dolgoztak velem.

Az életem nagy részét, az emberekkel való kommunikációval kapcsolatos munkák tették ki. Szinte minden
területen ahol eddig megfordultam, elismerés, kellemes kapcsolatok, minőségi munka és nem utolsósorban számtalan siker övezte. Legyen az a ruhaipar, ahol a cégvezetés mellett tervezéssel, kivitelezéssel és értékesítéssel foglalkoztam, a média, ahol 17 évig lapigazgatóként tevékenykedtem, majd a marketingvezetői munkám, amelyben 8 évig segítettem több cég munkáját és fejlődését. 2021-ben úgy döntöttem, a sok megkeresésnek, az egyre gyakoribb ingatlanfejlesztési munkáknak és az ehhez társuló sikereknek köszönhetően, hogy már csak erre a szakmára koncentrálok. Így, ezen a téren is megvethettem a lábamat és az eladások mellett már komplett lakások teljes felújítását, áttervezését, továbbá igény szerinti renoválását is vállalom, amelyhez profi, szorgalmas és megbízható szakembereket szerveztem magam köré.

Örömmel elmondhatom, hogy az elmúlt év sikerei engem igazoltak, életem legjobb döntése volt, hogy kiteljesedhetek egy olyan új vonalon, ahol nemcsak magamnak, hanem másnak is örömet okozhatok.

Az ingatlanfejlesztéssel kapcsolatos referenciamunkákat itt lehet megtekinteni.

Ingatlanfejlesztés

Egyedinek érzem vállalkozásomat, mert ha adás-vétel ügyben keresnek meg, akkor számtalan esetben további segítséget is tudok nyújtani pl. költöztetés, kipakolás, lomeltakarítás, könyvszortírozás, ügyvédi háttér, energetikai tanúsítvány, stb. dolgokban is, amelyben nemcsak gyakorlatom, hanem remek kapcsolataim is vannak.

Ami pedig az ingatlanfejlesztési területet illeti, nemcsak teljes körű felújítás esetében ötletelek, hanem igény szerint kisebb átalakítások, térnövelő- és lakberendezési munkák esetében is.
Remélem, Önnel / Önökkel is megtapasztaljuk a közös munka örömét.

Várom megtisztelő hívását.
Baráti Alexandra